ADMITERE


vineri
11
septembrie

ANUNT

 

ANUNT

 

 

            În conformitate cu dispoz. art. 1 din Hotarârea nr. 4/08.09.2015 a Comisiei Nationale de Examen, comunicam faptul ca examenul de admitere în profesia de avocat programat pentru data de 14 septembrie 2015, se va desfasura la urmatoarea locatie:

  • Facultatea de Drept a Universitatii Transilvania Brasov – corpul T, Bd. Eroilor, nr. 25, Brasov  (lânga hotel ARO Palace);
  • Tabelele finale cuprinzând candidatii la examenul de primire în profesia de avocat si admitere în cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) si candidatii la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, sunt cuprinse în anexele 1 si 2 ale  Hotarârii nr. 5/10.09.2015 a Comisiei Nationale de Examen, atasata prezentului anunt.

 

  • În data de 12.09.2015 vor fi afisate la imobilul în care se va desfasura examenul si pe paginile web ale baroului Brasov si   Centrului Teritorial INPPA Brasov, listele cu repartizarea candidatilor pe sali de examen.

 

Data

11.09.2015

 

Vicepresedinte Comisia Nationala de Examen

Av. Cristina GHEORGHE

 

 

Hotararea nr. 5/10.09.2015 (ce cuprinde tabelele  finale ale candidatilor)

INSCRIERE ONLINE

Acum aveti posibilitatea de a completa online datele biroului dumneavoastra pentru a fi publicate in sectiunea “Membrii Baroului" din site-ul nostru.

INFO LEGISLATIV

Noutatile despre activitatea baroului din Brasov direct in casuta ta de e-mail!